Compatibele versies
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di scamorza a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a fette sottili
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 12 fiori di zucca puliti, privati del pistillo
- pangrattato q.b.
- burro q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 366.5 kJ / 87.6 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 205.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1 godz.
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Braciole pugliesi
1 godz.
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Anelli cioccolato e mandorle
40 min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Torta salata svuotafrigo
2 Std.
Melanzane ripiene alla Norma
1 godz.
Patate schiacciate al forno
1 godz.