Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 funghi champignon freschi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 30 g di pangrattato
- 250 g di zucca cotta
- 1 tuorlo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 80.7 kJ / 19.3 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 65 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Sformatini di agretti
1 Std.
Gnocchi di broccoli
1 Std.
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1 Std.
Pasta con crema di cavolfiore e gamberi (senza lattosio)
30 min
Licurdia calabrese
1 Std.
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Polpette tonno e Pak choi
45 Min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1h 45 min
Polpette di cavolo viola
1h 30 min