Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 funghi champignon freschi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 30 g di pangrattato
- 250 g di zucca cotta
- 1 tuorlo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 80.7 kJ / 19.3 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 65 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne zucca e salsiccia
2h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Pesto di melanzane
10 Min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Melanzane alla messinese
30 Min
Gattò di patate e spinaci
2h
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1 Std.
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
1hod. 40min