Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 funghi champignon freschi
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 30 g di pangrattato
- 250 g di zucca cotta
- 1 tuorlo
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 80.7 kJ / 19.3 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.8 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 65 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Paste di mandorla al pistacchio
3h 30min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Melanzane alla messinese
30 min.
Rotolo ai piselli
50 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1óra 30p
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1óra 30p
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 min.
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 min.
Purè di patate e carote al rosmarino
45 min.
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min