Polpette di scarola

4.5 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
33 pezzi

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 1000 g di scarola lavata e tagliata
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di pane raffermo a pezzi
  • 50 g di pangrattato
  • 70 g di olive nere
  • 20 g di capperi
  • 10 g di uvetta
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • farina di mais q.b. per panare
  • pangrattato q.b. per panare
  • olio da cucina, spray

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 95.4 mg
Eiwitten 1.8 g
Calorieën 187.1 kJ / 44.7 kcal
Vetten 1.7 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 0.5 g
Koolhydraten 5.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...