Merluzzo sottovuoto con crema di peperoni

Merluzzo sottovuoto con crema di peperoni

4.4 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 45min
4 porzioni

Ingrediënten

Merluzzo
  • 1500 g di acqua
  • 400 g di filetti di merluzzo (4x100 g ciascuno, spessore 2 cm)
  • 30 g di succo di limone
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe nero macinato
  • 20 g olio extravergine di oliva
Salsa ai peperoni
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di peperoni puliti e a listarelle (1 cm circa)
  • 60 g di passata di pomodoro
  • 50 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 18.1 g
Calorieën 920 kJ / 220 kcal
Vetten 13.2 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 7.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...