Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di patate intere, sbucciate
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 4 filetti di sgombro freschi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 - 6 foglie di basilico fresche, spezzettate grossolanamente
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 150 g di cipolla rossa, a fettine (vedere consigli)
- 200 g di pomodori ciliegino, a metà
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 80 g di olive nere denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2571.5 kJ / 614.5 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 2.9 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 617.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sgombro con contorno di verdure
30 dk
Insalata di fregula con verdure insaporite
1sa 10 dk
Cous cous melanzane, zucchine e tacchino
45 dk
Pasta fredda alla norma
30 dk
Contorno di agretti
40min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20min
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 dk
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50min
Insalata nizzarda
30 dk
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Bowl di riso, avocado e salmone
40min