Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 uova
- 5 g di foglie di coriandolo, fresche
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 1 avocado
- 40 g di yogurt greco
- 40 g di latte
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di paprica
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 30 g di cipolla rossa
- 300 g di orzo perlato
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 100 g di cavolo riccio
- 250 g di ceci bianchi in scatola, sgocciolati
- 200 g di polpa di zucca a dadini 2 cm
- 100 g di Feta, sbriciolata
- 50 g di semi di zucca
- Voeding
- per 4 porzione
- Calorieën
- 12251.5 kJ / 2928.2 kcal
- Eiwitten
- 114.2 g
- Koolhydraten
- 349.5 g
- Vetten
- 130.7 g
- Verzadigd vet
- 35.2 g
- Vezels
- 89.5 g
- Natrium
- 4296.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di pollo grigliato con vinaigrette al basilico
40min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 Min
Bowl di riso, avocado e salmone
40min
Rainbow Bowl
1h 10min
Tramezzino di segale con avocado e uova
3h 30min
Frittelle di carote con uova e avocado
40min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Bowl vegan con quinoa e verdure
1h 20 min
Torta salata di verdure e contorno di insalata
1 godz. 5 min
Insalata di farro con salmone e verdure
45min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Torta salata funghi e patate
1h 30min