Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di pomodori perino interi
- 140 g di carote
- 160 g di zucchine senza estremità
-
120
g di Gruviera a pezzi che si adattano all'alimentatore
of 120 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi che si adattano all'alimentatore - 50 g di cipolla a metà
- 300 g di fagioli rossi in scatola scolati
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of ¼ di dado per brodo vegetale - 20 g di concentrato di pomodoro
- 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
- ¼ - ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 6 taco shells
- peperoncino rosso secco
- ½ mazzetto di coriandolo fresco, tritato
- 100 g di panna acida
- 1 lime a fettine
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Eiwitten
- 11.1 g
- Koolhydraten
- 23.2 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 513.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyoza
1 Std.
Burrito di carne
1 Std. 30 Min
Cotton Japanese cheesecake
2h
Patate dolci al forno con salse dip (cetriolini, mango, fagioli neri)
45 Min
Tortillas con pollo
45 Min
Burrito
1 Std. 30 Min
Rainbow Bowl
1 Std. 10 Min
Infuso freddo vaniglia e mirtilli
3u.
Tacos con verdure e fagioli
30 Min
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Riso basmati con gamberi speziati
40 Min
Bowl di riso, avocado e salmone
40 Min