Compatibele versies
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 150 g di asparagi, puliti
-
200
g di code di gambero fresche, pulite
of 200 g di code di mazzancolle fresche, pulite - 4 uova, fredde di frigorifero
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto balsamico
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 200 g di insalata valeriana
- glassa di aceto balsamico, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1134.3 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 5.7 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 417.6 mg
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Avocado toast
7 Std.
Riso basmati con gamberi speziati
40min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5h 30 min
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40min
Penne integrali con fagiolini, peperoni e formaggio primo sale
50min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Rainbow Bowl
1 Std. 10 Min
Noodles con gamberi e verdure (TM6)
40min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40min
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20 Min