Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3-4 cm)
Cottura erbette
- 500 g di acqua
- 500 g di erbette di campo a foglia larga
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Besciamella
- 80 g di burro a pezzi
- 1000 g di latte
- 80 g farina tipo 00
- 5 g di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 200 g di pasta all'uovo secca, tipo lasagne
- 350 g di ricotta fresca
- 200 g di prosciutto cotto a fette, a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1732.5 kJ / 414.1 kcal
- Eiwitten
- 20.8 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 14.9 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 888 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Lasagna vegetariana
2h
Lasagne di verza
2 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 Std. 30 Min
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min