Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)

Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)

3.8 8 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porzioni

Ingrediënten

Base
  • 110 g di farina di ceci
  • 110 g di farina di grano saraceno + q.b.
  • 65 g olio di semi di girasole
  • 80 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 5 g di bicarbonato di sodio
Ripieno
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di melanzane a dadini (2x3 cm)
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 2 uova
  • 125 g di passata di pomodoro
  • 5 g di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di mozzarella ben scolata e tagliata a dadini

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 896.7 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 1853 kJ / 442.8 kcal
Vetten 28.5 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 8.9 g
Koolhydraten 27.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...