Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di farina di ceci
- 30 g di farina di mais
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- ½ - 1 di cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 - 300 g di patate, pelate e a fette (3-4 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 777 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 507.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Burger vegetali
40 Min
Burger di quinoa e verdure
25 Min
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Hummus ai pomodorini
1 Std.
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min
Curry di ceci (vegan)
1 Std.
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 Min
Torta salata svuotafrigo
2 Std.
Bowl con falafel e verdure
30 Min
Tofu di lenticchie rosse
8 godz. 30 min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min