Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di farina di ceci
- 30 g di farina di mais
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di aceto di vino bianco
- 100 g di acqua
- ½ - 1 di cucchiaino di sale
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 250 - 300 g di patate, pelate e a fette (3-4 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 777 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 507.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1u. 30min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1u. 30min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1u.
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40min
Nachos di carote con guacamole (TM6)
1u.
Patate dolci con ragù vegetariano e Feta
45min
Porri con salsa di soia alla senape
45min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40min
Muffin alle carote con glassa (vegan)
30min
Formaggio (vegan)
8 Std. 20 Min
Burger in agrodolce
1h 10 min
Cheese naan (vegan)
2u. 30min