Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di cipolle a pezzi
- 30 g di arachidi pelate al naturale
- 1 peperoncino rosso, lungo, privato dei semi e a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 450 g di acqua
- 500 g di melanzane a cubetti (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
-
100
g di fagiolini verdi freschi, puliti e a metà
of 100 g di fagiolini surgelati, puliti e a metà - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 30 g di pasta di curry giallo
- 150 g di latte di cocco
- 20 g di sciroppo di agave
- 250 g di ceci in scatola, sciacquati e ben scolati
- 100 g di funghi champignon a fette
- coriandolo fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753.5 kJ / 419.1 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 25.7 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 811.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili di tofu (vegan)
1 Std.
Crema di melanzane
50 Min
Insalata di ceci con salsa alle arachidi (vegan)
40 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Funghi portobello con chimichurri all'avocado
45 Min
Hummus di ceci e broccoli con pane integrale tostato
40 Min
Patate dolci ripiene di lenticchie piccanti, maionese alla banana e coleslaw
50 Min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 Std. 30 Min
Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)
32h 50min
Zucca al curry
45 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min