Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm) (opzionale)
-
150
g di nocciole
of 150 g di noci sgusciate - 3 cucchiai di erbe aromatiche della Provenza secche
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate + q.b.
- 2 pizzichi di zucchero
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
- 100 g di acqua tiepida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1347.4 kJ / 322.1 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 351.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2 godz. 20 min
Carbonara vegana
30min
Ragù di lenticchie
1h 15min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40min
Crostata salata di verdure (vegan)
1h 5min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25 min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40min
Tagliatelle alle verdure con salsa alle arachidi (vegan)
30min
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35min
Carbonara di seitan
40min
Feta vegan in olio aromatico
1h 10 min