Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm) (opzionale)
-
150
g di nocciole
of 150 g di noci sgusciate - 3 cucchiai di erbe aromatiche della Provenza secche
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di porro a pezzi (3 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate + q.b.
- 2 pizzichi di zucchero
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cucchiaio colmo di dado per brodo vegetale
- 100 g di acqua tiepida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1347.4 kJ / 322.1 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 351.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Tortilla di patate (vegana)
30min
Carbonara vegetariana
30min
Cheese naan (vegan)
2óra 30p
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 Min
Lasagne con ragù di verdure (Bimby Friend)
1 Std. 10 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Crema verde spalmabile del Gründonnerstag
10min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1 Std. 30 Min
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1 Std. 30 Min
Ragù di lenticchie
1 Std. 15 Min
Mesciua spezzina
1h