Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Condimento
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di erba cipollina fresca, tritata grossolanamente
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco (optioneel)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto bianco
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Insalata
- 200 g di bulgur a grana media (cottura 15-20 min.)
- 400 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di fagioli rossi in scatola, scolati e sciacquati
- 220 g di tonno in scatola, scolato
- 150 g di cetrioli, pelati e a cubetti (1 cm)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2230.5 kJ / 532.8 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 474.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di bulgur e lenticchie rosse
1j
Insalata di grano saraceno con peperoni e Feta
50 menit
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 godz. 5 min
Grano saraceno con funghi
25 min
Miglio con ceci e verdure al curry
1j
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 min
Filetto di salmone con insalata di quinoa
40 min
Insalata di farro perlato alla greca
30 min
Insalata tiepida di bulgur e zucca
50 menit
Cottura del bulgur a grana media
35 Min
Farro al pesto e fagiolini
30 min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25 min