Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 limone
- 400 g di ciliegie duroni molto mature denocciolate
- 10 - 15 g di aceto balsamico
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 40 g di mandorle tostate non salate
- 1 spicchio di aglio
- 15 foglie di basilico fresche, lavate
- 130 g di songino, lavato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 150 g di Feta a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 951.2 kJ / 227.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 516.3 mg
Alternatieve recepten
Couscous vegetariano
30min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1h 30min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1h
Salmone al sesamo e crema di piselli
1h
Insalata di melone con salsa allo zenzero
30min
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30min
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40min
Insalata di cous cous con melanzane e peperoni
35min
Cous cous con verdure invernali
40min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h