Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di bieta verde a costa argentata
- 15 g di mandorle pelate
- 1000 g di acqua
- 80 g di lenticchie rosse, secche
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 3 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 4 cucchiaini di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di papaya a dadini (1 cm)
- 2 cipollotti a rondelle
- 50 g di Feta sbriciolata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Insalata di zucchine e asparagi
35 min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Sundal di ceci
6 godz. 45 min
Insalata di carciofi e fagioli
1h 5 min
Quinoa germogliata con verdure raw
51h 25min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 min
Taccole speziate all'asiatica
30 min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1h 30min