Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di bieta verde a costa argentata
- 15 g di mandorle pelate
- 1000 g di acqua
- 80 g di lenticchie rosse, secche
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di sciroppo di acero
- 2 cucchiai di aceto di mele
- 3 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 4 cucchiaini di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di papaya a dadini (1 cm)
- 2 cipollotti a rondelle
- 50 g di Feta sbriciolata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1650 kJ / 394 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 min
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35 min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30 min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 Min
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 min
Insalata di legumi (vegan)
50 min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 min
Insalata di fave e tonno con melone e agrumi
1 godz.
Broccoli in salsa di ceci
40 min
Riso integrale con bietole
1u. 15min
Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero
30 min