Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alla soia
- 15 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 40 g di sakè
- 80 g di salsa di soia
- 30 g di miele
Salmone al vapore
- 500 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische, a dadini (4x4 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 500 g di acqua
Terminare la preparazione
- 1 avocado maturo, la polpa a dadini (3x3 cm)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1247 kJ / 298 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 19.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Spiedini di salmone con salsa miele e zenzero (per 2 persone) (senza glutine)
40min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Salmone al sesamo e crema di piselli
1h
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Spiedini di salmone, riso basmati e insalata di asparagi
35min
Merluzzo tataki al pesto
30min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min