Millefoglie vegetariana

Millefoglie vegetariana

4.7 107 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • ½ spicchio di aglio
  • 50 g di cipolla a metà
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di passata di pomodoro
  • 50 g di acqua
  • 2 ½ cucchiaino di sale
  • 3 foglie di basilico fresco lavate ed asciugate
  • 250 g di melanzane a pezzi (1-1,5 cm)
  • 350 g di zucchine a fettine (3-5 mm)
  • 30 g di farina tipo 00
  • 300 g di latte intero
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 4 uova
  • 6 fette di pane integrale in cassetta, senza crosta

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1082.9 mg
Eiwitten 12.9 g
Calorieën 1332.7 kJ / 318.5 kcal
Vetten 21.1 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraten 20.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...