Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di passata di pomodoro
- 50 g di acqua
- 2 ½ cucchiaino di sale
- 3 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 250 g di melanzane a pezzi (1-1,5 cm)
- 350 g di zucchine a fettine (3-5 mm)
- 30 g di farina tipo 00
- 300 g di latte intero
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 4 uova
- 6 fette di pane integrale in cassetta, senza crosta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1332.7 kJ / 318.5 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 1082.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Strudel di lattuga e burrata
1h 20 min
Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie
1h 25min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Spirali di frittata arlecchino
2h 30 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Polpettone di pollo e zucca farcito
1h 30min
Pasta al forno vegetariana filante
1h
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Parmigiana di patate
2h