Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 200 g di pane di farina di mais a pezzi
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 spicchi di aglio
- 100 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio di oliva
- 300 g di pomodori in quarti
- 100 g di peperoni verdi, puliti e a pezzi (1 cm)
- 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (1 cm)
- 20 g di vino bianco
- 1 foglia di alloro secca
- ½ cucchiaino di sale
- 4 filetti di merluzzo (circa 520 g)
- insalata, a piacere (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 27.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1h
Merluzzo al cartoccio con fave e grano saraceno
40min
Hamburger di merluzzo e gamberi
20min
Burger di tacchino, melanzane e ricotta
20min
Involtini di salmone e melanzane
1h
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Burger di nasello e gamberi
30 min
Seppie in salsa di verdure con riso
1h
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1h
Polpette di merluzzo con salsa di pomodoro all'acciuga
1h