Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olio alla salvia
- 25 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
Minestra di cavoletti
- 100 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 550 g di acqua
- 500 g di cavoletti di Bruxelles, puliti
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- crostini di pane tostato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1201.8 kJ / 287.2 kcal
- Eiwitten
- 293.5 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di verze e patate
1h
Crema di broccoli e porri
45min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Vellutata di cavolfiore
50min
Zuppa di verdure
30min
Vellutata di coste
35min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Crema di cavolfiore con merluzzo e pancetta croccante
30min
Zuppa di cavolfiori con cimette glassate
45min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50min
Vellutata di bietole con quinoa e fagioli neri
1h