Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di grano saraceno (cottura 20 minuti)
- 80 g di scalogno a metà
- 8 fili di erba cipollina fresca a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni rossi a tocchetti (3 cm)
- 150 g di peperoni gialli a tocchetti (3 cm)
- 3 pizzico di sale
- 1200 g di acqua
- 100 g di Feta a dadini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1363.9 kJ / 326 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 656.2 mg
Alternatieve recepten
Riso integrale alla cantonese
1 Std. 20 Min
Grano saraceno con funghi
25min
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1 Std. 10 Min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Insalata di grano saraceno e gamberetti
40min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Miglio con ceci e verdure al curry
1h
Insalata di quinoa con zucchine e carote in salsa agrodolce
1h 35min
Tabulè di quinoa e tonno
40min
Mix di cereali con ceci e verdure alla curcuma (vegan)
30min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min