Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di acqua
- 1 cetriolo, pelato e a pezzi
- 400 g di pomodori maturi a pezzi
- ½ cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 5 foglie di basilico fresco + q.b. per servire
- 200 g di Feta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1627.5 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 977.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pappa di pomodoro e uova (tumatica e euv)
40 min
Pappa al pomodoro
35min
Bicchierini capresi
30 min
Insalata di pomodorini e pesche con crema di burrata e acciughe
10min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4h 15min
Bicchierini tricolore
3h 30min
Lasagna di pane carasau
25min
Hummus di fagioli e yogurt
15min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Tris di salse per aperitivo
30 min