Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 - 100 g di Edam (formaggio olandese) a pezzi
- 80 g di prosciutto cotto
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a fettine (0,5 cm)
- 300 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 10 g di burro + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 1022.7 kJ / 244.5 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 375.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 min
Rotolo ai piselli
50 min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30 min
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Pappa al pomodoro con stracciatella
45 min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20 min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min