Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino Romano
- 1000 g di acqua
- 150 g di cavoletti di Bruxelles a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di speck a listarelle
- 2 uova
- 50 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 1.7 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1sa 15 dk
Flan al cavolo viola
55 min
Flan al topinambur
40 min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1sa 15 dk
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
45 min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1h
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Sformatini di finocchi
1h 30 min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1h
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min