Jota triestina

Jota triestina

4.4 26 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 porzioni

Ingrediënten

Cottura dei fagioli
  • 1500 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 200 g di fagioli borlotti secchi ammollati (vedere consigli)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Cottura dei crauti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di crauti
Terminare la preparazione
  • 60 g di scalogno
  • 80 g di pancetta a cubetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di farina tipo 00
  • 200 g di brodo vegetale
  • pepe nero macinato a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 3.7 mg
Eiwitten 16.3 g
Calorieën 1871.3 kJ / 447.3 kcal
Vetten 28.4 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraten 30.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...