Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei fagioli
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli borlotti secchi, ammollati (vedere consigli)
Cottura dei crauti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di crauti
Terminare la preparazione
- 60 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 20 g di farina tipo 00
- 200 g di brodo vegetale
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1871.3 kJ / 447.3 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 3.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Minestra di verze e patate
1 Std.
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 min
Zuppa di verdure
30 min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 Std.
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 godz. 10 min
Gnocchi de' susini
1 Std.
Jota carnica
1 godz. 5 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30 min