Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei fagioli
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli borlotti secchi, ammollati (vedere consigli)
Cottura dei crauti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di crauti
Terminare la preparazione
- 60 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 20 g di farina tipo 00
- 200 g di brodo vegetale
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1871.3 kJ / 447.3 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 3.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50 min
Insalata di cavolo messicana
15min
Crauti
96 Std.
Zuppa di rape
40 min
Jota carnica
1 Std. 5 Min
Parmigiana di sedano rapa
2 Std.
Minestra di verze e patate
1 godz.
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1 godz. 35 min
Zuppa del nord
1h 10min
Zuppa di baita
45 min