Torta salata asparagi e provola

Torta salata asparagi e provola

4.2 21 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
12 fette

Ingrediënten

Pasta matta
  • 270 g di farina tipo 00
  • 130 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di aceto bianco
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 250 g di acqua
  • 450 g di asparagi verdi puliti e a tocchetti (circa 1 cm)
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 40 g di provola a pezzi
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 90 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 100 g di provola a fette

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 379.4 mg
Eiwitten 10.2 g
Calorieën 866.9 kJ / 207.2 kcal
Vetten 10.5 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 19.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...