Rabaton

Rabaton

4.6 44 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 400 g di bietole fresche, le foglie
    400 g di spinaci freschi in foglia
  • 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 250 g di ricotta fresca sgocciolata dal siero
  • 2 uova
  • 60 g di pangrattato
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • farina tipo 00 q.b.
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 80 g di burro a pezzi
  • 4 foglie di salvia fresca lavate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 885.2 mg
Eiwitten 28.3 g
Calorieën 2104.7 kJ / 502.7 kcal
Vetten 35.8 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 21.4 g
Koolhydraten 18.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...