Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Besciamella al taleggio
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- 100 g di Taleggio a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 50 g di panna da cucina
Ripieno
- 3 porri a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di ricotta scolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 300 g di pasta secca tipo lasagne
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1640.4 kJ / 392.1 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 360.2 mg
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2h
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Frico
1h
Crema di porri gratinata
50 min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 godz. 10 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 godz. 10 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Crêpes radicchio e Taleggio
2h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Crespelle alla valdostana
2h
Quiche radicchio e speck
2h 30min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min