Cannelloni porri, ricotta e Taleggio

Cannelloni porri, ricotta e Taleggio

4.0 34 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
10 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
Besciamella al taleggio
  • 500 g di latte
  • 50 g di farina tipo 00
  • 20 g di burro
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di noce moscata
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere
  • 100 g di Taleggio a pezzi
  • 1 pizzico di sale
  • 50 g di panna da cucina
Ripieno
  • 3 porri a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di ricotta scolata
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
  • 300 g di pasta secca tipo lasagne
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 360.2 mg
Eiwitten 8.3 g
Calorieën 1640.4 kJ / 392.1 kcal
Vetten 26.4 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 10.5 g
Koolhydraten 32.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...