Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto rosmarino fresco, gli aghi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio piccante (vedere varianti) + q.b.
-
400
g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
of 200 g di ceci, secchi, ammollati e scolati (vedere consigli) + q.b. - 5 g di sale
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce o piccante
- 400 g di acqua
- panna fresca liquida, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1548 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Peposo toscano
1 godz. 30 min
Crema di ceci con vongole
40min
Cannocchie al Varoma
55 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Vellutata di castagne con porcini
50 min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min