Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto rosmarino fresco, gli aghi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio piccante (vedere varianti) + q.b.
-
400
g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
of 200 g di ceci, secchi, ammollati e scolati (vedere consigli) + q.b. - 5 g di sale
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce o piccante
- 400 g di acqua
- panna fresca liquida, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1548 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 godz.
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Burger di seppie
25min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 godz.
Tartare al tonno e avocado
1 godz. 15 min
Crema di ceci con vongole
40 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 min
Polpette di salmone con crema di ceci e pomodorini
1 godz. 55 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.