Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto rosmarino fresco, gli aghi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio piccante (vedere varianti) + q.b.
-
400
g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
of 200 g di ceci, secchi, ammollati e scolati (vedere consigli) + q.b. - 5 g di sale
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce o piccante
- 400 g di acqua
- panna fresca liquida, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1548 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Vellutata di zucca e scampi
2h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40 min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25 min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 min
Polpo su farinata di ceci
5h
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Crema di ceci con vongole
40 min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h