Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di cozze fresche pulite
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto rosmarino fresco, gli aghi
- 30 g di scalogno a pezzi
- 20 g di olio piccante (vedere varianti) + q.b.
-
400
g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
of 200 g di ceci, secchi, ammollati e scolati (vedere consigli) + q.b. - 5 g di sale
- 1 - 2 pizzichi di paprika dolce o piccante
- 400 g di acqua
- panna fresca liquida, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1548 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 31.5 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà mantecato alla veneziana
40 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1hod.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1hod. 30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.
Passata di finocchi con ragù di calamari
1hod.
Vellutata di ceci e gamberi
40 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Crema di ceci con vongole
40 Min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35 min
Vellutata di patate e capesante (Bimby Friend)
30 min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50min
Vellutata di zucca e scampi
2hod.