Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di petti di pollo a tocchetti (2 cm)
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di riso rosso, Camargue (cottura 18 min.), sciacquato in acqua calda e scolato
- 200 g di formaggio primo sale a tocchetti (2 cm)
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 2 mele rosse, (150 g ognuna) sbucciate e a tocchetti (1 cm), spruzzate con succo di limone
Citronette
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, il succo
- 2 - 3 gocce di Tabasco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2717 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 39.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1h 20 min
Riso basmati pesto e pomodorini secchi sott'olio
30 min
Insalata di riso bicolore con salsa allo yogurt
45 min
Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
2h 30 min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3u. 30min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 min
Insalata rossa
35 min
Insalata di farro e pollo
1h 30min
Insalata di riso nero
1h
Insalata di riso rosso
1h
Riso nero vegetariano
35 min