Parmigiana di finocchi (vegan)

Parmigiana di finocchi (vegan)

4.6 58 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 25min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di pane a pezzi
  • 20 g di anacardi tostati, non salati
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 100 g di formaggio vegano
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di cipolle a metà
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 900 g di bulbi di finocchio a fettine (circa 7 mm)
  • 600 g di pomodoro in scatola
  • 10 foglie di basilico fresco + q.b.
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 1 - 2 pizzichi di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 porzioni

Natrium 4356 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 5669.3 kJ / 1355 kcal
Vetten 79 g
Vezels 46 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 155 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...