Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di limone
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 4 cardi a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 535.5 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30 Min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 Min
Carciofi in agrodolce
30 Min
Cardi gratinati
40 Min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Sformato di cardi
1 Std.
Soufflè ai cardi al vapore
1 Std. 20 Min
Insalata di cavolo cinese con pepe rosa e verde
45 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Vellutata di cardi con patate al timo
50 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50 Min
Cavolo rosso stufato
45 Min