Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di limone
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 4 cardi a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 535.5 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55min
Stufato di piselli e carciofi
45 Min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min
Cardi gratinati
40 Min
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30 Min
Carciofi stufati
30 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Carciofi all'aceto light
45 Min
Carciofi alla maremmana
40 Min
Carciofi trifolati
30 Min