Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di burro
- 700 g di porro, tagliato a fette (1 cm)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- pane a fette, fresco o tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 978.5 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 523 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Mazzancolle su salsa yogurt e pomodorini confit
2hod. 10min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h
Cestini di seppioline e vellutata di cannellini
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce con zucca e tofu
1sa 10 dk
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Risotto al tartufo
40min