Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di burro
- 700 g di porro, tagliato a fette (1 cm)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- pane a fette, fresco o tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 978.5 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 523 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di asparagi
45min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Crema di asparagi
50 Min
Crema di porri in crosta
45min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Crema di asparagi verdi
50 Min
Crema di asparagi e curcuma
35 Min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 Min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 Min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 Min