Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di burro
- 700 g di porro, tagliato a fette (1 cm)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- pane a fette, fresco o tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 978.5 kJ / 233 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 523 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque di gamberetti con crostini
1hod.
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1hod.
Bisque
2hod.
Totani ripieni su crema di fave
1hod. 30min
Risotto con salmone agli agrumi
50 Min
Ratatouille di totani e melanzane su cous cous
1hod.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1hod.
Minestrone di legumi con cozze
50 Min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Zuppa di aragosta
1hod.
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8 Std. 45 Min
Vellutata di porcini
50 Min