Cozze e vongole in crema di porri

Cozze e vongole in crema di porri

2.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di burro
  • 700 g di porro tagliato a fette (1 cm)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
  • 500 g di vongole fresche, pulite (vedere consigli)
  • 50 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 3 pizzichi di pepe bianco macinato
  • pane a fette, fresco o tostato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 523 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 978.5 kJ / 233 kcal
Vetten 11 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...