Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 120 g di porri, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 120 g di salmone affumicato a fettine
- 80 g di caprino
- latte q.b. per spennellare
- 1 cucchiaio di semi di papavero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1084 mg
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min
Quiche alle cipolle
1h 30 min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30 min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10 min
Flan di zucchine e mozzarella
50 min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40 min
Torta salata funghi e patate
1h 30 min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30 min
Tortini pesca e fragola
1h
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40 min