Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina tipo 0 + q.b.
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 120 g di porri, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 120 g di salmone affumicato a fettine
- 80 g di caprino
- latte q.b. per spennellare
- 1 cucchiaio di semi di papavero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1084 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1j
Rotolo ai piselli
50 menit
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1j 30 menit
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45 Min
Crostata salata tricolore
1j 30 menit
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1j 30 menit
Crostata salata multicolore
1j
Burger di gamberi
30 min
Sformatini patate e porri
55 Min
Crostata di pomodori con pesto
1j 30 menit
Canederli agli spinaci
2j 30 menit