Compatibele versies
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra (TM6)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di bulbi di finocchio, a metà o in quarti
- 200 g di porri, solo parte bianca
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 cucchiai di foglioline di timo fresco, lavate
- 100 g di caprino
- 2 uova
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 460 g di pasta sfoglia pronta rettangolare (2 rotoli)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1031.5 kJ / 246.5 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 20.5 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 6.6 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 367.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola (TM6)
35 Min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Sformatini di agretti
1h
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20 min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Tris di salse per aperitivo
30min
Quiche alle cipolle
1h 30min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min
Quiche radicchio e speck
2h 30 min