Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodorini
- 20 g di erbe aromatiche fresche miste (ad esempio timo, basilico, rosmarino)
- 4 spicchi di aglio
- 2 - 3 pizzichi di sale + q.b.
- 3 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di aceto balsamico
- 200 g di chicchi di quinoa
- 750 g di acqua
- 50 g di cipolla rossa a pezzi (2-3 cm)
- 75 g di peperone rosso a pezzi (2-3 cm)
- 75 g di peperone giallo a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di melanzana a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pomodoro a pezzi (2-3 cm)
- ½ avocado, finemente affettato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1529 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 17.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 10.2 g
- Natrium
- 919.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bowl con falafel e verdure
30 Min
Burger di barbabietola
1sa
Hummus
10 Min
Quiche di zucchine (senza glutine)
1sa
Poke Bowl vegetariana orzo, zucca e uova
1sa
Crêpes di ceci con pomodorini secchi, ricotta e rucola
35 dk
Pollo con gremolada di agrumi e purè di patate e topinambur (Bimy Friend)
1sa
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40 dk
Salmone al sesamo e crema di piselli
1sa
Crepes rosa con hummus di ceci
35 dk
Burger di ceci al rosmarino
20 Min
Burger di ceci e verdure
40 dk