Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)

Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
8 fette

Ingrediënten

Pasta brisèe
  • 100 g di farina tipo 00
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di farina integrale
Ripieno
  • 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di tofu a dadini
  • 1 cucchiaino sale
  • 100 g di acqua
  • 1 cucchiaino di timo secco
  • 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 619.1 mg
Eiwitten 8.1 g
Calorieën 1098.5 kJ / 262.5 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 19.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...