Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di farina integrale
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bieta rossa i gambi tagliati a tocchetti (4 cm circa)
- 250 g di tofu a dadini
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino sale
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1098.5 kJ / 262.5 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 619.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza di Kamut®
2h
Torta salata di verdure e contorno di insalata
1 Std. 5 Min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 Min
Bowl con falafel e verdure
30 Min
Polpettone di ceci e spinaci
1 Std. 30 Min
Caserecce di farro con seitan, zucchine e daikon
30 Min
Tofu di lenticchie rosse
8 godz. 30 min
Frittata di ceci e verdure (senza uova)
45 Min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 Min
Seitan speziato con verdure insaporite
20 Min
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Burger di ceci e verdure
40 Min