Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 150 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di lievito istantaneo per torte salate
- 90 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 100 g di melanzane a tocchetti
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 830.9 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 23.3 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 120.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45min
Sformato vegetale
1h
Omelette verdure e formaggio
30min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1sa 10 dk
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40min
Pane per la colazione con frutta secca
3h