Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Tortini cavolo nero
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 1 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 500 g di acqua g
- 200 g di cavolo nero, le foglie senza il fusto centrale, a listarelle
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1óra 30p
Flan al cavolo viola
55 min.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Sformato di cardi
1h
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 min.
Contorno di cavolo nero
20 Min
Burger di cavolo nero
45 min.
Sformatini di finocchi
1óra 30p
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 Min