Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
Tortini cavolo nero
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 1 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 500 g di acqua g
- 200 g di cavolo nero, le foglie senza il fusto centrale, a listarelle
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 uova
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 11.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Flan al cavolo viola
55 Min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1h 20min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min
Cocottine alle zucchine e menta
40min
Cocottine di fave
40min
Flan al topinambur
40min
Sformato di cardi
1h
Burger di cavolo nero
45 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min