Gnocchi alla romana alle erbette

Gnocchi alla romana alle erbette

3.5 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 200 g di erbette di campo a foglia larga (spinaci, bietoline, ecc.)
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 450 g di semolino di grano
  • 800 g di latte
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata grattugiata
  • 5 g di sale
  • 60 g di burro + q.b.
  • 2 tuorli
  • 4 - 5 fili di erba cipollina fresca a pezzi
    2 - 3 pizzichi di erba cipollina secca

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 378.7 mg
Eiwitten 11.8 g
Calorieën 1217.5 kJ / 291 kcal
Vetten 14.5 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 30.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...