Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di zucchine, senza estremità
- 100 g di carote, pelate e senza le estremità
- 50 g di cipollotto
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate pelate
Grano saraceno
- 200 g di grano saraceno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 400 g di acqua
Terminare la preparazione
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco a pezzi
- pangrattato senza glutine, consentito da prontuario, q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1483.4 kJ / 354.6 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 6.6 g
- Natrium
- 792.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di ceci e verdure
40min
Burger vegetali
40min
Burger di ceci al rosmarino
20min
Schiacciata di zucchine con salsa allo yogurt
40min
Sformato vegetale
1h
Barrette ai cereali e caramello (senza glutine)
40min
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1h 30min
Gnocchi alla romana alle erbette
1h 30min
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1h 30min
Piadina (vegan)
45min
Biscottini con farina di castagne, nocciole e gocce di cioccolato
1h 30min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min