Compatibele versies
Sformatini di bucce di piselli con crema allo yogurt e menta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sformatini di bucce di piselli
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 700 g di acqua + q.b.
- 1000 g di piselli freschi con baccello, ben lavati
- farina tipo 00 q.b.
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
Crema allo yogurt e menta
- 5 g di menta fresca, le foglie
- 5 g di scorza di limone grattugiata
- 150 g di yogurt greco
- 5 - 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1599 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 526 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 min
Hummus ai pomodorini
1h
Spanakopita
1h
Biscotti noci e datteri
1h
Mousse ravanelli e caprino
3h 30min
Polpette di patate e barbabietola con salsa allo yogurt
1h
Chips di polenta con caponata e composta ai frutti rossi
4h
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50 min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40 min
Zuppa di broccoli e formaggio
40 min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min