Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vol-au-vent
- 200 g di burro freddo a pezzi
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
Crema di lenticchie e asparagi
- 150 g di asparagi verdi freschi, a pezzi (1-2 cm)
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di lenticchie precotte, (se in scatola, il peso sgocciolato)
- 350 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 424 kJ / 101.3 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 92 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschette integrali con asparagi, uova e Parmigiano Reggiano
1j
Sfogliatine di porri e finocchi al formaggio di capra
45 Min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 min
Risotto porri e finocchi
40 min
Pane cicci
4j 30 menit
Sformatini di agretti
1j
Sorbetto zucchine e limone
8小时 5 分钟
Pane intrecciato timo e limone
4 Std.
Gnocchi alla romana alle erbette
1j 30 menit
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1j
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda
1 Std. 15 Min