Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Besciamella
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 5 g di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sformatini di agretti
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1000 g di acqua
- 150 g di agretti, puliti a pezzi
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
- 50 g di scamorza a pezzi
- 2 uova
- 3 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 648.5 kJ / 155 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 840.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini ai carciofi
1 Std.
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 Std. 30 Min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 Std.
Madeleine salate al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Burger di cavolo nero
45 Min
Torta salata radicchio e robiola
2 Std. 30 Min
Flan al cavolo viola
55min
Quiche radicchio e speck
2 Std. 30 Min
Polpettone zucca e spinaci
1 Std. 15 Min