Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di tonno fresco in 4 tranci (vedere consigli)
- 5 g di sale
- 450 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3-cm)
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2111.9 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 132.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 0.2 mg
Alternatieve recepten
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 godz. 45 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h