Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di tonno fresco in 4 tranci (vedere consigli)
- 5 g di sale
- 450 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3-cm)
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2111.9 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 132.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 0.2 mg
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1j 20 menit
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1j 30 menit
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1j 20 menit
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1j 20 menit
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 godz. 20 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2j 5 menit
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3sa
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1j
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min