Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di tonno fresco in 4 tranci (vedere consigli)
- 5 g di sale
- 450 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3-cm)
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2111.9 kJ / 504.8 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 64.6 g
- Vetten
- 132.3 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 0.2 mg
Alternatieve recepten
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30 min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min