Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiedini di cavolfiore
- 5 fette di pancarré a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 750 g di cimette di cavolfiore colorate
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
Bagnacauda
- 3 spicchi di aglio senz'anima
- 20 filetti di acciughe sott'olio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 735.8 kJ / 175.9 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 146.9 mg
Alternatieve recepten
Finocchi gratinati
30 min
Frittata con formaggio di capra e cipolle caramellate
40 min
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Flan al topinambur
40 min
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3 Std.
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3 godz. 40 min
Scorfano con pomodori, carote e riso
50 Min
Torta salata porri e bietole
1ωρ. 30 λεπτ.
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min