Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiedini di cavolfiore
- 5 fette di pancarré a pezzi
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 750 g di cimette di cavolfiore colorate
- 500 g di acqua
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
Bagnacauda
- 3 spicchi di aglio senz'anima
- 20 filetti di acciughe sott'olio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 735.8 kJ / 175.9 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 146.9 mg
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2h
Contorno di agretti
40min
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30min
Quiche alle cipolle
1h 30min
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3 Std. 40 Min
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1h 30min
Remoulade di sedano rapa
10min
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3 Std.
Vellutata di spinaci e topinambur, salmone alle erbe e limone, carote al timo
1h 30min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1h
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min