Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di patate, pelate e se necessario tagliate a metà
- 250 g di carote, pelate e senza le estremità
- 1600 g di acqua
- 250 g di spinaci in foglia surgelati
- 20 g di concentrato di pomodoro
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 350 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 2 uova
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1206.6 kJ / 288.4 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 14.6 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 697.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std. 15 Min
Rotolo ai piselli
50min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Hummus ai pomodorini
1h
Cuori di speck e noci al forno
1h 30min
Polpette alla rucola
40 min
Bocconcini di carote e patate
40 min
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 Std. 20 Min
Schiacciatina zucca e carote
45 min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min