Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di farina
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Condimento
- 40 g di noci sgusciate
- 100 g di cicoria, i gambi puliti
- 200 g di pere pulite e tagliate a metà nel senso della lunghezza
-
100
g di panna acida (30% di grassi)
of 100 g di ricotta fresca - 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 15 g di rucola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1970.3 kJ / 470.9 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 696.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano
2 Std.
Muffin ai pomodori secchi ed Emmental
1h
Cappone agli agrumi con purè di carote
2h 30 min
Bratwurst con insalata di patate
35min
Dampfnudeln con confettura di ciliegie
2h 30 min
Risotto radicchio e uva
40 min
Mousse al cioccolato con le pere
3h
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 Min
Brownies cioccolato e caffè con caramello salato
1 Std. 45 Min
Crackers al pistacchio
30 min
Bostrengo
1h 30 min
Pancake salato di verdure e tonno
30 min