Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di farina
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Condimento
- 40 g di noci sgusciate
- 100 g di cicoria, i gambi puliti
- 200 g di pere pulite e tagliate a metà nel senso della lunghezza
-
100
g di panna acida (30% di grassi)
of 100 g di ricotta fresca - 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 15 g di rucola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1970.3 kJ / 470.9 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 696.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di carote con omelette
30 min
Tortilla di patate al vapore
45 min
Rotolo ai piselli
50 min
Lasagna vegetariana
2h
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 min
Frullato fresco mela, anguria e zenzero
10 min
Uova alla triestina
30 min
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci
1h 30min
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15 menit
Barchette di radicchio e mele (per 2 persone)
40 min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15 menit