Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di farina
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Condimento
- 40 g di noci sgusciate
- 100 g di cicoria, i gambi puliti
- 200 g di pere pulite e tagliate a metà nel senso della lunghezza
-
100
g di panna acida (30% di grassi)
of 100 g di ricotta fresca - 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 15 g di rucola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1970.3 kJ / 470.9 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 696.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di cavolfiore al forno
30 Min
Polpette di riso rosse
40min
Rotolo ai piselli
50min
Frullato arancione
10min
Frullato viola
10min
Fairy bread (Pane fatato)
7 Std.
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3h
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1 godz.
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40min
Tris di salse per aperitivo
30 Min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1 godz.