Porridge con pomodorini e basilico

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 8u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di fiocchi di avena senza glutine
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di burro
  • 200 g di pomodori ciliegino a metà
  • 4 - 5 mozzarelline ciliegine (75 g circa)
  • 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate spezzettate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 122 mg
Eiwitten 7.8 g
Calorieën 934 kJ / 223.2 kcal
Vetten 10.2 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 26.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...