Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di menta fresca
- 10 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa, a metà
- 30 g di salsa tahina
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 30 g di miso
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di barbabietola rossa cotta, a pezzi
- 120 g di orzo perlato
- 1200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + 2-3 pizzichi per il condimento
- 12 pomodorini
- 200 g di cetrioli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1024.4 kJ / 244.8 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 294.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous con verdure invernali
40min
Polpettone in crosta con salsa alla zucca e cavoletti di Bruxelles (vegan)
Geen beoordelingen
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Burger di pesce con salsa aromatica al cetriolo
20min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40min
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40min
Curry di ceci (vegan)
1h
Smoothie bowl ai frutti di bosco
15min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Funghi ripieni di quinoa con verdure saporite
45min
Cous cous con uova strapazzate e fave
35min
Cous cous con sgombro e olive
30 min